Om LFR

Litauisk Forening i Rogaland (forkortelse – LFR) er en ikke-politisk, ikke-religiøs og ikke-økonomisk forening for litauere og deres familier i Rogalandsregionen i Norge. Foreningen ble stiftet den 14. januar 2012 i Sandnes og registrert ved “Brønnøysundregistrene den 7. februar i 2012. Forarbeid til å opprettholde foreningen tok nesten et helt år, og første møtet ble holdt den 19. februar 2011 i Stavanger.

Ønsket om å etablere et litauisk miljø i Rogaland, var ikke enn manns ønske, derfor ideforfatterne, Viktorija Rudytė Davies og Saulius Trepekūnas, trengte ikke å gjøre så mye for å overtale andre. Det tok bare et par møter og diskusjoner for å få ting i gang og foreningen utviklet seg raskt, og den videreutvikles en like rask tempo den dagen i dag. Vi er stolt av å ha allerede over 100 medlemmer.

Klikk her for å lese om LFR formål: LFR formål

Vi ønsker å invitere deg til å bli medlem av vår forening. Det gjelder ikke bare litauere som bor i Rogaland og andre steder, men alle andre borgere i verden som er interesserte i litauisk kultur og ønsker å fremme vår virksomhet. Jo flere er vi, jo mere kan vi!

LFR samarbeider tett med litauiske foreninger i Oslo og Bergen, samt andre litauiske miljøer i hele Norge. LFR nyter også vennskapet med den litauiske ambassadøren i Norge, Hans Eksellense – Andrius Namavičius som jobber i Oslo, og vår honorære konsul for Litauen i Stavanger, Morten B. Tidemann. Vi vil også takke alle våre sponsorer (“Flinke Folk” AS, “Delhi India Tandoori” og “Lebara”), som hjalp oss fra begynnelsen av og inspirerte oss til å fortsette. Tusen takk for samarbeid!

Til sponsorer: vårt organisasjonsnummer: 997 940 660, bankkonto:

Litauisk Forening i Rogaland

3201.54.72439

Sparebnk1 SR-Bank

SWIFT: SPRONO22

IBAN: NO89 3201 5472 439

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s