Norsk

Velkommen til Litauisk Forening i Rogaland (LFR)

Litauisk Forening i Rogaland (forkortelse – LFR) er en ikke-politisk, ikke-religiøs og ikke-økonomisk forening for litauere og deres familier i Rogalandsregionen i Norge. Foreningen ble stiftet den 14. januar 2012 i Sandnes og registrert ved “Brønnøysundregistrene den 7. februar i 2012. Forarbeid til å opprettholde foreningen tok nesten et helt år, og første møtet ble holdt den 19. februar 2011 i Stavanger.

Ønsket om å etablere et litauisk miljø i Rogaland, var ikke enn manns ønske, derfor ideforfatterne, Viktorija Rudytė Davies og Saulius Trepekūnas, trengte ikke å gjøre så mye for å overtale andre. Det tok bare et par møter og diskusjoner for å få ting i gang og foreningen utviklet seg raskt, og den videreutvikles en like rask tempo den dagen i dag. Vi er stolt av å ha allerede over 150 medlemmer.

Klikk her for å lese om LFR formål: LFR formål

Vi ønsker å invitere deg til å bli medlem av vår forening. Det gjelder ikke bare litauere som bor i Rogaland og andre steder, men alle andre borgere i verden som er interesserte i litauisk kultur og ønsker å fremme vår virksomhet. Jo flere er vi, jo mere kan vi!

LFR samarbeider tett med litauiske foreninger i Oslo, Bergen, Kristiansand og Drammen samt andre litauiske miljøer i hele Norge. LFR nyter også vennskapet med den litauiske ambassadøren i Norge, Hans Eksellense – Andrius Namavičius som jobber i Oslo. Vi vil også takke alle våre sponsorer (“Flinke Folk” AS, “Delhi India Tandoori”,  “My Call” og “Litauisk Norsk Dokumentsenter“), som hjalp oss fra begynnelsen av og inspirerte oss til å fortsette. Tusen takk for samarbeid!

Vårt organisasjonsnummer: 997 940 660

Bankkonto: 3201.54.72439

VIPPS #121931

Litauisk Forening i Rogaland

Sparebank1 SR-Bank

SWIFT: SPRONO22

IBAN: NO89 3201 5472 439

Hommersåkbakken 11 Bankkonto

Sparebank1 SR-Bank

SWIFT: SPRONO22

Bankkonto: 3207 24 07082

Ta kontakt:

styret@lietuviairogalande.no

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s